Waarom Autorijschool Roerstad ?

 


Autorijschool Roerstad is al vele jaren actief in Roermond en de omgeving van Roermond. De meeste mensen vinden Autorijschool Roerstad via 'mond op mond' reclame. Iets waar wij erg trots op zijn. Want de kwaliteit bij onze Rijschool staat voorop!

Autorijschool Roerstad hoopt je binnenkort als nieuwe leerling te mogen verwelkomen! De lesmethode van onze Rijschool geeft iedere leerling het vertrouwen wat ze nodig hebben om te slagen voor hun rijbewijs.

Rijles in Roermond
Zelfs leerlingen die onzeker zijn krijgen met onze rustige aanpak voldoende vertrouwen om te slagen. En dat zien wij terug in de reacties van leerlingen. Aan het einde van de les zijn onze leerlingen dan ook vaak erg dankbaar.

Autorijschool Roerstad is aangesloten bij de SRB (Stichting Rijschool Belang). Dat geeft je, als aspirant leerling, een garantie waar je zeker wat aan hebt bij een Rijschool.

Haal je rijbewijs in je eigen tempo
Je rijbewijs B halen doe je bij Autorijschool Roerstad in je eigen tempo. En daar krijg je gegarandeerd geen spijt van! Daarnaast bespaar je bij Autorijschool Roerstad ook nog eens honderden euro's. Kijk snel naar onze prijslijst en zie wat wij je allemaal kunnen bieden.

Overtuig jezelf en neem nu een proefles bij onze Rijschool.